Polgárőr Egyesület
Egyesületünk célja a bűncselekmények megelőzése és a vagyonvédelem a rend fenntartása, a lakosság biztonságérzetének növelése, ezen célok megvalósítása érdekében a tavalyi évben a következő tevékenységeket végeztük:
Ügyeltünk a március 15-én, a Fúvószene Találkozón - ,a Szüreti Mulatságon felvonuló zenészek, fellépők és a velük együtt haladó lakosok biztonságára ,mivel mindez a közúton zajlott. 
A Márton napi lampionos felvonulásnál ügyeltünk az egyik kereszteződésnél a gyerekek áthaladására.
A közösségi háznál és a kulturnál több alkalommal megszervezésre kerülő rendezvényekkor segítettük a biztonságos beparkolást a autósoknak és a fellépők buszainak.
Temetésekkor figyeltünk a parkoló autókra és ügyeltünk  a közúton áthaladó gyalogosok biztonságos áthaladására.
Mindenszentekkor a Katolikus – és a református temetőnél az esti órákban figyeltünk a temetők nyugalmára.
Az idei évben kettő kerékpáros verseny biztosítására kért fel bennünket  a Megyei Polgárőr Szövetség, egyik Veszprém-Tapolca irányába-, a másik Veszprém- Tótvázsony-Barnag irányába zajlott.
Föbb tevékenységünket a járőrözést általában az éjszakai órákban végezzük ,de nappal is aktívak vagyunk. Figyelő szolgálatot végzünk . Szolgálati időnk alatt a teljes települést bejárjuk,nemcsak Tótvázsony utcáit, hanem az ipari területeket, Tótvázsonyhoz közeli szőlőterületeket /Kis-Gella, Papok borozója, Nagy-Gella/ és a Tótvázsonyhoz tartozó Kövesgyűrpuszta településrészt is. 
A szolgálatokat gyalogosan,lóval,az Országos Polgárőr Szövettségtől kapott kerékpárokkal ,és az idén sikeresen megpályázott Suzuki Vitara gépjárművel végezzük.
2013 év végén csatlakoztunk a Lovas Polgárőr Tagozathoz, azóta egyesületünkből 7 fő sikeres elméleti vizsgát tett és így lóval is kijárhatunk szolgálatba.
Az idei évben 19 főre növeltük létszámunkat összesen  3600 órát voltunk szolgálatban. Mindenkit szívesen látunk a tagjaink között, aki szeret lovagolni ,kerékpározni és szeretné segíteni a település nyugalmának megőrzését. A jövőben is szeretnénk ezt az aktív járőrözést folytatni és a többi civil szervezet programjait ezzel segíteni.

Támogassa adója 1%-val a polgárőrség munkáját.
Adószám:19381813-1-19

Tótvázsony, 2016.01.12.
                                                                             Sütő J.Tamás
                                                                                Elnök
Impresszum | Videótár | Képtár | Szolgáltatástár