Képtár

Képek a szervezet életéből
Karácsonyi eseményről képekben
Anyáknapi ünnepség a tónál
Minden évben megrendzésre kerül az immár hagyományosnak számító Szüreti Mulatság. Ilyenkor a jókedvé a főszerep, kicsik és nagyok együtt örülnek és élvezik a szórakoztató zenés-táncos műsorokat. Természetesen elmaradhatatlan a szőlő, a bor, a frissen sült kalács, házi lekvár és minden mi szem szájnak ingere. 
Kezdetektől napjainkig
Őrizni valamit feladat, felelősség, bizalmas és komoly dolog. Őrizni azt jelenti, hogy nem hagyjuk eltűnni, elromolni, ahogy kapjuk, úgy adjuk tovább. Vajon ránk bízzák-e? Vajon gondos gazdái leszünk-e, ha ezt a feladatot kapjuk. Vajon a csodát is megismerjük ezáltal, vagy csak annyit tudunk a végén is, mint amit az elején gondoltunk?
Nagy lendülettel kezdtünk bele a forgatásokba, jártunk a két falu élettapasztalattal teli szép kort megélt időseinél. Beszélgettünk, beszéltettük őket és hallgattuk, kameráztuk, figyeltük. Már ott megtörtént a csoda, hogy elmehettünk, és hogy olyan történeteket hallgathattunk, melyekről sosem olvasunk a facebookon, nem beszélgetünk a boltban összefutva.
Ránk bíztak olyan történeteket, ismereteket amelyekből a saját életünket is átgondolhatjuk, átértelmezhetjük a saját nehézségeink súlyát. Amikor az a legnagyobb gondunk, hogy van-e a mai divat szerinti cuccunk az esti partira...
Falunkban végzett közösségi szolgálat képei.
Impresszum | Videótár | Képtár | Szolgáltatástár