Beszámoló a Nyugdíjas Klub előző évéről, valamint a 2014 első félévének terveiről.

Januárban az első összejövetelünkön Weinhardt Ferencné klubvezető röviden értékelte az elmúlt év munkáját, valamint előterjesztette az idei év első félévi munkatervét. Hajmási Gyuláné gazdasági vezető pedig az elmúlt év költségvetéséről számolt be.A tervekről: a programok tervezésénél elsősorban az egészséggel kapcsolatos rendezvényekre helyeztük a hangsúlyt.

Januárban Hajmási Gyula optikus volt a vendégünk, aki tájékoztatást tartott a rendszeres szemvizsgálat fontosságáról. A résztvevők lehetőséget kaptak a helyszínen ingyenes szemvizsgálatra, szemüvegrendelésre.

Március 21.-én két előadás is elhangzik:

Ónodi Melinda gyógytornász a – A degeneratív betegségek gyógytornájáról, tartáskorrekcióról,

Toldi Emőke gyógytornász – A csontritkulás megelőzéséről, fizioterápiás kezeléséről tart előadást. Az előadásokat tornabemutató zárja.

 

Az egészséges életmód velejárója a testmozgás, ami kirándulások formájában még szórakoztató is, ezért több programot is tervezünk.

Áprilisban látogatást teszünk a Veszprém Völgyi kút Idősek Otthonában,

Az elmúlt évhez hasonlóan a Cuha völgyi gyalogtúrát megismételjük.

Májusban Gödöllőre kirándulunk, ahol megtekintjük a Királyi Kastélyt, Máriabesnyői Bazilikát és a Domonyvölgyben található Lázár Lovas parkot.

 

Az első félévben két alkalommal köszöntünk névnapot és két klubtársunkat köszöntünk fel 80. születésnapján.

Júniusban szeretnénk meghívni a Hidegkúti nyugdíjasklub tagjait egy kis Tóparti beszélgetésre, bográcsozásra.

 

Az elmúlt évekhez hasonlóan a nyugdíjas farsangon már túl vagyunk, sok-sok vidámsággal búcsúztattuk a telet. Hallhattunk az alkalomhoz illő verset, mesét, népdalokat. Az énekkar férfi tagjai nőnap alkalmából nótával és virággal köszöntötték a hölgyeket

A résztvevők láthatták a Három pösze c. klasszikus mesét egy kicsit másképpen. A népdalkör szereplése szintén a farsangi mulatozáshoz teremtett jókedvet. Megismerkedhettek számunkra egy kissé ismeretlen tánccal, a countryval, mely nagy sikert aratott a közönség körében.

Végezetül a résztvevők táncra perdülve zárták a műsort.

 

Weinhardt Ferencné

2014-03-20
vissza
Impresszum | Videótár | Képtár | Szolgáltatástár