Kulturális közfoglalkoztatottak Tótvázsonyban

A Nemzeti Művelődési Intézet által, a Kulturális Közfoglalkoztatási Program keretében /2013.12.01-2014. 04. 30-ig/ 4 fő végzi tevékenységét a Tótvázsonyi Ifjúsági Egyesületnél. Az értékteremtő közfoglalkoztatás elsődleges céljaként segíti, támogatja az álláskeresőket abban, hogy átmeneti munkalehetőség biztosításával visszakerüljenek az elsődleges munkaerő piacra.

 

1 fő az óvodában és az általános iskolában lát el feladatokat.

Délelőtt az óvodában, délután az iskolában.

Feladatai: kézműves foglalkozás, udvari játékok, fejlesztő foglalkozások segítése, meseolvasás gyerekeknek, napközis foglalkozások segítése.

 

1 fő az önkormányzatnál  heti 12 órában, segíti az igazgatási ügyintéző tevékenységét. A Tetőtérben működő könyvtár ügyfélszolgálati munkájában vesz részt, végzi a közfoglalkoztatottakat érintő adminisztratív tevékenységet, közreműködik a helyi civil szervezetek tevékenységében, közös programokon vesz részt, kérdőíveken adatgyűjtést végez a település civil és kulturális szervezeteiről. 

 

1 fő kézműves program-előkészítésben, programszervezésben, önkéntesek munkájának segítésében vesz részt, fordítási munkát végez nemzetközi programokban, az Ifjúgási Egyesület adminisztrációs munkáiban segít. A civil szervezetek programjain vesz részt. Adatgyűjtést végez a település civil és kulturális szervezeteiről.

 

1 fő  a Tetőtér Teleház ügyfélszolgálatát, Teleház adminisztrációját, fotódokumentáció rendezését látja el, fénymásolást, nyomtatást végez. 

 

A kulturális közfoglalkoztatottak feladata kiterjed a helyi értékek feltérképezésére, kulturális és a településfejlesztésre irányuló adatgyűjtésre, a helyi közösségek aktivitásának segítésére, a helyi közösségi terek működtetésére, a helyi rendezvények szervezésére.

 

Tótvázsony, 2014. 03. 04.

Nagy Gellértné

2014-03-05
vissza
Impresszum | Videótár | Képtár | Szolgáltatástár