Tótvázsonyért Alapítvány

A Tótvázsonyért Alapítvány immáron 20 éve működik a településen. 1991-ben a Tótvázsonyi Önkormányzat azzal a céllal hozta létre, hogy a falu fejlesztése, szépítése, kulturális és oktatási célkitűzéseinek megvalósítása hatékonyabb legyen.

Az elmúlt időszakban jelentős változásokat ért el az Alapítvány a falu életében. Létrehozta a II. világháborús emlékművet az Erzsébet kertben, három játszóteret állított fel a gyermekek részére, információs táblát állított a tájékozódás segítésére. A falu szépítési akciók keretében folyamatosan fák, virágok ültetésével teszi szebbé településünket. Elkészítette a település és a testvértelepülésünk címerét a buszfordulóban, létrehozta a Tó-parkot. Az Alapítvány segíti és támogatja más szervezetek elképzeléseit, programjait. 2003-tól minden évben megszervezi a Mindenki Karácsonya koncertet, ahol a település művészeti csoportjai lépnek fel.

Az Alapítvány anyagi forrásait a lakosság által felajánlott adó 1%-ból, illetve önkormányzati támogatásból, és pályázatokból nyeri, és nagymértékben támaszkodunk a lakosság társadalmi munkájára.

Kérjük a lakosságot, hogy ezután is támogassa munkánkat, elképzeléseinket. Eddigi támogatásukat, munkájukat köszönjük, s bízunk a további eredményes együttműködésben.

A kuratórium elnöke: Magasi Jánosné
Impresszum | Videótár | Képtár | Szolgáltatástár