Mini-Manó Klub
A Mini-Manó Baba-Mama Klubot az a gondolat keltette életre, hogy legyen egy hely,
    ahol a tótvázsonyi, kövesgyűri és hidegkúti Babák és Mamák együtt, értékesen tudják eltölteni a szabadidejüket
    ahol olyan foglalkozásokon, beszélgetéseken (Csevegőkön) vehetnek részt, amelyek a Babák fejlődését, játékos tanulását és a Mamák kikapcsolódását szolgálják (babazene, baba-mama torna, szakmai előadások stb.)
    ahol a picurok rendszeresen találkozhatnak kortársaikkal
    ahol a Mamák bátran feltehetik gyerekekkel kapcsolatos kérdéseiket szakembereknek, akik érdekes témákról beszélgetnek velünk (pl. gyermekorvos, gyermekpszichológus, dietetikus,homeopata,gyógyszerész,védőnő,fejlesztőpedagógus,logópédus,bölcsődei gondozó,óvónő)
    ahol a programok az anyukák és a babák igényeihez igazodnak
2009 márciusában indítottuk első foglalkozásunkat és mostanra  a vártán is több anyukát és csemetéjét tudhatjuk klubtagnak. A fejlesztő foglalkozásokon kívül több előadást is sikerült szervezni és 2010-ben csatlakoztunk a Születés Hete Országos Rendezvénysorozatához. Minden évben Anyák napján  műsoros összeállítással köszöntjük az édesanyákat és az előző év májusától adott év májusáig született Tótvázsonyi gyermekeket. Azon a héten a gyermekneveléssel és szülővé válással kapcsolatos témakörök köré szervezünk szakemberek közreműködésével előadásokat. 2011 októberétől a Tetőtér ad  igazán kényelmes otthont a Mini Manóknak. Céljaink között szerepel, hogy minél több hasznos információhoz juttassuk a szülőket és kismamákat, és fejlesztő foglalkozásainkon még több mosolygós gyermekarcot lássunk.
Impresszum | Videótár | Képtár | Szolgáltatástár